Dormitoare de copii ieftine KOL M2K Junior

Aceste dormitoare de copii ieftine, asa cum este si acest model Kol junior reusesc in cele mai multe cazuri sa raspunda in mod cert tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.

Mobililierul dedicat acestei camere este format dintr-o gama larga de produse realizate avand la baza palul melaminat de calitate superioara, in doua culori absolut interesante.

Dincolo de acest aspect trebuie stiut faptul ca pentru a monta acest model de dormitor este nevoie de o camera ceva mai generoasa ca si spatiu util.

Si asta, datorita faptului ca dormitorul este realizat pe baza patului din pal melaminat bine distantat de la nivelul solului astfel incat aerul sa poata cicula in voie, iar mucegaiul sa poata fi impiedicat sa se formeze.

Dar si un sifonier destul de generos ca si suprafata de depozitare a diverselor articole textile.

Acesta este montat chiar pe coltul camerei si este prevazut la interior, cu toata gama de compartimentari.

Astfel incat, acesta sa poata fi la fel de util pentru toate pretentiile venite din partea consumatorilor.

Patul este insotit de o noptiera si o comoda cu mai multe sertare, extrem de generoase ca si spatiu de depozitare.

Iar, in imediata apropiere a sifonierului, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, acolo este amplasat si un birou cu dulap, un loc pentru calculator si numeroase alte nise necesare pentru depozitarea cartilor sau a diferitelor articole si produse de design interior.

In functie de spatiul disponibil din locuinta dumneavoastra, ordinea de aranjare a fiecaruia din corpurile de mobilier respective poate fi aleatorie.

Dormitorul prezentat aici poate fi achizitionat doar prin intermediul firmei noastre, la un pret extrem de mic.

Si care poate depasi toate asteptarile.

 

kolorado_m2k