Dormitor Alex

Pentru o buna informare cu privire la ce inseamna mobila de calitate superioara fabricata in Polonia am adus in atentia dumneavoastra acest model de dormitor Alex.

Care nu este altceva, decat esenta celui mai puternic contrast, la baza caruia se afla cele doua nuante de mare efect, alb si negru.

Dupa cum se poate distinge inca de la prima vedere acest model de dormitor Alex reprezinta un asamblu de piese de mobilier executate dupa un design modern si contemporan.

Acesta are capacitatea de a ramane in continuare la fel de valoros pentru o camera de odihna asa cum este dormitorul.

Tinand cont de toate aceste mici detalii am putea spune ca un dormitor Alex, asa cum se prezinta si modelul nostru este conceput astfel incat acesta sa aiba adresabilitate in special, in randul tinerilor.

Gratie designului modern cu note optimiste, la care isi aduc aportul in mod deosebit si nuantele folosite pentru realizarea acestui produs.

La baza unui dormitor Alex fabricat in Polonia se afla palul melaminat obtinut in cele doua nuante atractive de alb si negru.

In aceste conditii dressingul are capacitatea de a se face remarcat atat prin usile culisabile a caror functionalitate este una extrem de silentioasa, cat si printr-o buna compartimentare la interior cu spatii de depozitare pentru toata gama de articole textile si vestimentare, cu polite si cu suport pentru umerase.

Patul matrimonial este realizat dupa un design destul de simplu.

Acesta este prevazut in partea superioara cu o tablie, iar in partea inferioara se poate observa cum patul este usor distantat de la nivelul parchetului.

Astfel incat aerul este lasat sa circule in voie.

Si pentru ca aici este vorbas despre un pat matrimonial, in cele doua extremitati patul este prevazut cu alte doua noptiere foarte avantajoase si utile pentru un astfel de amplasament.

Dincolo de cele doua piese de mobilier de maxima necesitate la interiorul unui dormitor, comoda are si ea rolul ei bine definit.

Cu doua usi culisabile si un sertar extrem de generos.

In asa fel incat acest dormitor Alex, per ansamblu este tot ce va puteti dori pentru confortul intregii familii.