Dormitor Erma

Acest model de dormitor Erma realizat in culori vii si pline de lumina, asa cum sunt si multe alte dormitoare reprezinta una dintre cele mai atractive idei de amenajare ale unei camere pentru odihna.

Un dormitor Erma asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici este conceput pe baza corpurilor de mobilier de inalta definitie reprezentate de sifonierul de dimensiuni apreciate.

Cu usi culisabile si cu o buna compartimentare la interior, pentru depozitarea tuturor articolelor textile si vestimentare de mici si mari dimensiuni.

Si tot aici, la interiorul sifonierului se afla la loc de cinste si spatiul destinat pentru amplasarea umeraselor.

Iar in ce priveste usile acestui sifonier deschiderea se face destul de silentios, prin culisare.

Ceea ce inseamna ca usile nu pot incurca traficul interior din respectiva camera.

O alta piesa de baza a dormitorului este patul matrimonial.

Acesta este pus in valoare de suprafata de odihna destul de generoasa, tablia patului care este frumos tapitata, cat si de cele doua noptiere asezate strategic de o parte si de alta a patului.

Iar cea de a treia piesa de baza a acestui dormitor Erma este comoda pentru tv.

Utilata la interior cu ajutorul a patru sertare extrem de generoase, ca si spatiu util.

De remarcat aici si faptul ca deasupra comodei existenta unei oglinzi se face extrem de viabila pentru un model de dormitor ca acesta.

Unul din efectele majore ale amenajarii camerei cu un astfel de model de dormitor este acela de confort si eleganta date in mod special de volumele si textura fiecarei piese de mobilier.

Dar si de nuantele acestora.

In speta aici fiind vorba despre o garnitura de mobilier realizata din pal melaminat de calitate superioara.