Dormitor ieftin KOL KARMEN

Din categoria dormitoarelor pentru care pretul chiar nu este o problema face parte si acest model de dormitor ieftin Kol Karmen.

Noul model de garnitura de mobilier necesar pentru amenajarea dormitorului are capacitatea de a surprinde in mod placut, prin natura tuturor elementelor de detaliu, a finisajelor, cat si prin natura meterialelor din care drmitorul este confectionat.

De exemplu, pentru realizarea sifonierului s-a folosit palul melaminat lucios, cat si cele mai interesante si fiabile sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.

Sifonierul este unul de mari proportii, cu patru usi si alte patru sertare extrem de generoase ca si spatiu util de depozitare.

De asemenea, patul matrimonial este complet tapitat cu un material de piele ecologica de culoare alb, la fel ca si tablia patului.

Aceasta din urma fiind un accesoriu de mare efect pentru acest dormitor.

Si pentru ca asta nu e tot, modelul respectiv de dormitor este compus si din alte doua noptiere.

Fiecare dintre ele fiind definite de cate trei sertare a caror utilitate este una extrem de larga.

Modelul respectiv de dormitor este unul care are nevoie de un spatiu suficient de mare pentru ca acesta sa poata fi bine pus in valoare.

Un alt aspect definitoriu al acestui dormitor este cromatica, sub aspectul careia dormitorul poate capata valente noi.

Astfel ca, pentru realizarea unei bune cromatici, designerii de top au pus accentul pe nuantele deschise si pline de lumina.

Dar care prin combinatie, acestea reusesc sa produca efectul scontat.

In concluzie, va putem asigura de faptul ca acest model de dormitor Karmen reprezinta un produs de mare efect care reuseste sa faca fata tuturor solicitarilor venite din partea clientilor nostrii.

Asa ca puteti miza cu incredere pe calitate, eleganta si confort la puterea a doua.

Dormitor ieftin KOL KARMEN (2)

Dormitor ieftin KOL KARMEN (3)

Dormitor ieftin KOL KARMEN (4)

Dormitor ieftin KOL KARMEN (5)

Dormitor ieftin KOL KARMEN (1)