Dormitor matrimonial Helios

Prin intermediul acestui model de dormitor matrimonial Helios revenim in mod cert printre piesele de mobilier de provenienta poloneza.

Definite prin calitate, aspect placut si fiabilitate.

Asa se face ca noua colectie de piese de mobilier include in mod cert o serie intreaga de corpuri de mobilier de calitate superioare.

Pe a caror fiabilitate va puteti baza la orice ora din zi si din noapte.

Mizand pe acest principiu am adus in atentia dumneavoastra  un astfel de dormitor matrimonial Helios.

Realizat pe baza palului melaminat obtinut in nuante extrem de luminoase si care pot avea un efect deosebit asupra intregii camere de odihna.

Asa se face ca, aici predomina nuanta de alb, cu cateva accente de gri.

Ceea ce permite respectivului dormitor sa fie amplasat chiar si la interiorul unei camere in care lumina soarelui nu poate patrunde la intensitatea dorita.

Aceasta fiind un alt mare avantaj al mobilei realizate din pal melaminat sub influenta nuantelor deschise ca si culoare.

Cat despre dimensiuni si design, un dormitor matrimonial Helios este tot ce va puteti dori la interiorul propriei locuinte.

Si asta se datoreaza in mod cert designului modern cat si a fiabilitatii.

Dupa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa patul matrimonial care reprezinta piesa de baza a dormitorului, acesta este dotat cu tablie in partea superioara, dar si cu sertar la interior.

Atat de necesar pentru depozitare a diferitelor articole textile si vestimentare.

Si ca orice pat matrimonial, acesta este insotit pe ambele parti si de doua noptiere de mare efect.

Si a caror prezenta se poate justifica in diferite scopuri, in functie de preferinte.

Cea de a doua piesa de mobilier de mare importanta la interiorul unui dormitor este dressingul.

Care, in cazul nostru, acesta este conceput pe baza a patru usi batante. Cale care permit accesul la interiorul dressingului.

Acolo unde acesta este compartimentat foarte bine pentru depozitarea articolelor vestimentare de mici si mari dimensiuni.

Iar ca si un avantaj major pe partea frontala a dressingului se afla si o oglinda a carei suprafata de reflexie este una destul de generoasa.

Si asta nu e tot, atata timp cat din componenta acestui dormitor face parte si o comoda cu spatii de depozitare la interior, destul de generoase.

Dincolo de asta trebuie stiut si faptul ca un dormitor matrimonial Helios poate fi amplasat chiar si la interiorul unui apartament ale caror camere sunt executate dupa dimensiuni obisnuite.

Insa, pentru a putea scoate in evidenta fiecare element de detaliu al acestei garnituri de mobilier este de preferat ca un astfel de dormitor sa poata fi amplasat la interiorul unei camere ceva mai generoase ca si volum interior.

In consecinta, daca sunteti atrasi de un astfel de dormitor matrimonial Helios este de preferat sa actionati din timp pentru obtinerea acestuia si de a va bucura de avantajele oferite neconditionat.