Dus si cada de exterior

Imaginatia bogata, cat si dorinta de amenajare a unui dus si cada de exterior l-a determinat pe un proprietar sa-si amenajeze un spatiu din propria curte si asa destul de ingusta. Cu un astfel de complex de accesorii.

Iar rezultatul final este cel prezentat de noi. Dupa cum se poate observa si din imaginea postata aici.

Mai intai de toate, locul de amplasare al acestui dus este situat intr-un spatiu destul de bine protejat fata de privirile indiscrete ale vecinilor. Acolo unde respectivul loc a fost amenajat, mai intai cu un zid placat cu faianta. Atat de necesar pentru a nu lasa umiditatea sa patrunda in zidul casei.

Si tot aici se afla si cada din piatra si metal destinata special pentru amenajarea zonelor de exterior.

Si asta nu e tot.

Pentru ca este bine de stiut faptul ca mentinerea in standardele respective, a respectivului proiect, actualul proprietar a mai adaugat in zona un strat considerabil de pietris, cat si alte cateva pietre de mari dimensiuni.

Asa, ca si un bun element de decor.

In conditiile date reusind sa creeze acel spatiu ideal de relaxare in propria curte. Acolo unde isi poate face ordine in ganduri, ori de cate ori simte nevoia.

Altfel spus, daca sunteti in masura de a realiza in propria curte un astfel e dus si cada de exterior este de preferat sa folositi acest model de dus ca si punct principal de plecare pentru un proiect asemanator.

dus si cada de exterior

Sursa www.Pinterest.com