Fotoliu Fix King Alonzo

Realizat dupa un design clasic acest model de fotoliu fix King Alonzo reprezinta un corp de mobilier care poate fi pus in valoare doar in spatiile al caror volum interior este unul foarte bine definit.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, respectivul model de fotoliu fix King Alonzo reprezinta acel corp de mobilier care are capacitatea de a pune in valoare, la fel de bine un apartament sau o casa. Cat si multe alte locatii.

Si ne referim aici in mod direct chiar si la spatiile de tip office sau acele interioare, cum ar fi spatiile destinate publicului numeros.

In alta ordine de idei, este bine de stiut ca un astfel de corp de mobilier este bine pus in valoare numai alaturi de diferite corpuri de mobilier realizate sub aspectul unui decor clasic.

Si care este realizat sub aspectul acelorasi linii ale decorului respectiv.

In cazul acestui corp de mobilier nuanta disponibila a materialului folosit pentru tapitarea fotoliului este roz pal.

O nuanta extrem de atractiva si la fel de indrazneata.

Dar care are capacitatea de a se putea pune in valoare cu multe alte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Acolo unde fotoliul, indiferent de nuanta sa, acesta are capacitatea de a fi in continuare la fel de moale si atractiv.

Prin fiecare componenta principala a acestui corp de mobilier de mare val0are pentru casa.

Asa se face ca un astfel de model de fotoliu fix King Alonzo este conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare, bine echilibrat.

Si care este combinat la interior cu poliuretan. Iar la exterior acest model de fotoliu este bine pus in valoare de prezenta unei stofe moi plusate.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Cu alte cuvinte, nu mai stati pe ganduri si alegeti eleganta si confortul la puterea a doua. In schimbul unui pret acceptabil.