Fotoliu Fix Leonardo Cruz

Textura materialului folosit la tapitarea completa a acestui accesoriu, cat si calitatea materialelor regasite atat la interiorul, cat si la exteriorul acestui accesoriu fac din acest

model de fotoliu fix, unul de mare valoare pentru orice spatiu interior.

Fie ca ne referim aici la un apartament obisnuit sau la o casa de mari dimensiuni.

Acolo unde respectivul corp de mobilier este unul de mare valoare prin asociere cu o canapea cu acelasi nume, cat si cu multe alte accesorii pentru casa aflate in imediata sa apropiere.

Un fotoliu fix Leonardo Cruz este conceput pe baza unui cadru din lemn tapitat la interior cu poliuretan, cat si cu acel material de stofa foarte rezistenta, la exterior.

Ceea ce face ca respectivul corp de mobilier sa fie unul foarte atractiv, confortabil si care poate iesi din anonimat prin fiecare element de detaliu.

Din punct de vedere cromatic, acest model de fotoliu este realizat prin imbinarea a doua nuante de efect, in nuantele de crem si maro deschis.

Exact asa cum se poate distinge si din imaginile atasate aici.

Fotoliul este tapitat complet pe toata suprafata. Ceea ce il poate face extrem de confortabil si atractiv.

Atat separat, cat si prin asociere cu oricare alt corp de mobilier regasit in imediata apropiere.

Desi este lipsit de posibilitatea de extindere, acest model de fotoliu reuseste sa se remarce cu succes in oricare din spatiile interioare ale unei locuinte.

Si asta, datorita gradului de confort oferit, cat si a nuantelor foarte afractive.

In conditiile in care un model de fotoliu fix Leonardo Cruz este disponibil la un pret atractiv, cu siguranta ca acest accesoriu nu poate lipsi din nicio locuinta.

Indiferent de cat de inguste ar putea fi, la interior camerele respectivei locuinte.