Asa cum se poate observa si din imaginile noastre, aceasta garderoba Sorin reprezinta un corp de mobilier realizat din pal melaminat de calitate superioara, intr-o nuanta deschisa la culoare. Garderoba Sorin este conceputa special pentru a fi un ideal corp de mobilier necesar pentru amenajare holului, exact la intrarea in respectiva locuinta.
Din punct de vedere tehnic, garderoba Sorin este rezultatul unei bune imbinari a unui cuier, cu un pantofar in partea inferiora, cu suporturi pentru haine in partea superioara, acolo unde se afla si un alt suport pentru obiecte de dimensiuni ceva mai reduse.
Iar in partea dreapta garderoba Sorin este compusa prin asociere cu un dulap de joasa inaltime, cu doua usi batante si un sertar. Si care in partea superioara este dotat si cu o oglinda extrem de utila si eleganta.
Este bine de stiut aici ca, per ansamblu garderoba Sorin are o latime de 108 cm, cu 180 cm inaltime si 37 cm adancime. Cat si un pret fara nici un fel de concurenta. Ceea ce face ca acest corp de mobilier sa fie unul extrem de util in diferite alte situatii.