Stejarul sonoma este o nuanta a palului melaminat care castiga tot mai mult teren in ceea ce priveste realizarea diferitelor corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea spatiilor interioare.
Aceasta nuanta are un efect linistitor, de relaxare maxima. Si totodata are capacitatea de a se sincroniza in mod evident cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.
Iar atunci cand vine vorba despre realizarea unui corp de mobilier asa cum este si acest model de dressing Constantin, palul melaminat obtinut in nuanta de stejar sonoma capata noi si noi valente.
Dincolo de acest aspect, cel al nuantei modelul de dressing Constantin are o latime de 180 cm, inaltimea este de 217 cm si adancimea este de 66 cm.
Este bine compartimentat la interior, cu spatii necesare si atat de utile pentru toata gama de articole textile sau vestimentare.
Un alt aspect extrem de interesant legat de acest corp de mobilier se refera la faptul ca, pe una din usile culisabile ale acestui corp de mobilier sunt montate o serie intreaga de oglinzi cu rolul clar de a amplifica in mod evident spatiul disponibil de la interiorul livingului.
De asemenea, ar mai fi de precizat si faptul ca un rol extrem de important in realizarea unui dressing sunt si usile culisabile, care in aceste conditii nu pot incurca sub nicio forma traficul interior din respectiva incapere. In rest, totul de pinde de dumneavoastra referitor la cat de bine reusiti sa asociati respectivul corp de mobilier cu alte piese de mobilier din aceeasi gama.