Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, Constantin nu este doar un nume propriu ci in aceasta situatie este vorba despre un corp de mobilier de calitate superioara conceput special pentru a va fi de mare ajutor in propria dumneavoastra locuinta.
Respectivul model de dressing Constantin este realizat din pal melaminat de calitate obtinut in culoare alb. Dupa un design modern si contemporan. Si care nu se poate demoda prea curand.
Din punct de vedere tehnic, respectivul corp de mobilier are o latime de 180 cm, cu 217 cm inaltime si 66 cm adancime.
La interior, dressingul este conceput cu spatii ideale si atat de necesare pentru articolele textile de volume ceva mai mici, cat si cu un loc special amenajat pentru articolele de mobilier de volume ceva mai mari. Toata aceasta compartimentare interiora este bine gandita, astfel incat sa poata face fata tuturor solicitarilor in ce priveste confortul si buna optimizare a spatiului de la interiorul acestuia.
Iar pentru obtinerea unui grad ridicat de utilitate, este bine de retinut urmatorul aspect. Si anume, faptul ca pe una din usile culisabile ale acestui dressing sunt montate inteligent patru oglinzi de mari dimensiuni. Al carui scop principal este acela de reflexie a luminii, cat si de creare de larghete a spatiului de la interiorul acestei camere.
Cu alte cuvinte nu mai pierdeti timpul in zadar si comandati imediat acest model de dressing, pentru a va putea bucura cat mai repede de confortul creat la nivelul propriei locuinte.