Pentru a face diferenta de celelalte corpuri de mobilier similare, designerii de top au realizat si un altfel de model de dressing, cu oglinzi pe intreaga suprafata a fiecareia dintre cele doua usi de acces.
Insa, atunci cand vine vorba despre compartimentarea la interior a acestuia, modelul de dresing Ovidiu nu face rabat de la calitate.
Asa ca dressingul beneficiaza de o buna organizare la interior a spatiului disponibil din fiecare compartiment. Fie ca este vorba despre spatiile destinate produselor de mici dimensiuni, fie ca este vorba despre produsele ceva mai voluminoase, dimensiunile acestui corp de mobilier sunt standard.
Dressingul are o latime de 203 cm, cu 216 cm inaltime si 61 cm adancime.
Cum era de asteptat, functionalitatea este una de inalta clasa realizata prin intermediul celor doua usi culisabile. Iar in ceea ce priveste prezenta oglinzilor, efectul creat este unul mult superior, care creaza negresit sentimentul de larghete la interiorul livingului sau al camerei in care sa afla respectivul dressing.
Accesul la interiorul dressingului se face foarte silentios.
Iar in ceea ce priveste compartimentarea la interior a dressingului, aceasta este bine gandita, cu locuri speciale si atat de necesare pentru plasarea diferitelor produse si articole textile de diverse dimensiuni. Acolo unde se gaseste si locul special pentru umerase si care este destinat pentru amplasarea articolelor vestimentare de volume mai mari.
Respectivul model de dressing este realizat din pal melaminat de culoare alb. O nuanta destul de pretentioasa, plina de lumina, dar care are capacitatea de a se sincroniza foarte bine cu oricare alt corp de mobilier aflat in imediata apropiere.
Datorita nuantei sale dressingul Ovidiu se recomanda in general camerelor sau a locatiilor acolo unde lumina naturala a soarelui nu poate patrunde la intensitatea dorita.
In aceasta situatie, mobila de culoare alb are capacitatea de a lumina respectiva incapere.
In alta ordine de idei, toate aceste lucruri pot fi obtinute la un pret acceptabil.