Realizat prin combinatia a doua nuante de mare valoare, alb si negru, acest model de dressing Ovidiu are capacitatea de a se face la fel de interesant prin comatica obtinuta, cat si prin utilitatea sa. Ca si corp de mobilier de mare valoare pentru living, sufragerie, dormitor sau hol.
Efectul mult superior este obtinut si prin asocierea palului melaminat de culoare neagra, cu oglinzile de mari dimensiuni. Ceea ce impune ca si celelalte corpuri de mobilier sa fie realizate sub acelasi design minimalist de mare efect pentru orice locatie moderna.
In forma prezentata, acest corp de mobilier poate fi o solutie interesanta de amenajare a oricarui living. Mai ales acolo unde aranjamentul interior este unul de inalta tinuta.
In situatia in care doriti sa comandati un astfel de model de dressing trebuie sa stiti mai intai care sunt dimensiunile exacte. Si daca respectivul moodel de dressing se poate incadra in spatiul de care dispuneti.
Asa ca, latimea acestuia este de 183 cm, cu inaltimea de 218 cm si adancimea de 61 cm. Dimensiuni care fac din acest corp de mobilier unul de mare valoare chiar si pentru apartamentele de dimensiuni ceva mai reduse.
Situatie in care puteti sti cu exactitate care corp de mobilier se poate incadra cu succes in propria dumneavoastra locuinta.