Prin natura designului ales, acest model de dressing Ovidiu are capacitatea de a se face util in cele mai diverse situatii. Mai ales acolo unde designul per ansamblu este unul modern si minimalist.
Si asta datorita faptului ca la baza acestui living se afla palul melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori de mare efect, alb si wenge.
Nuante care, desi sunt in contrast direct, acestea au capacitatea de a se completa reciproc una pe cealalta.
Dresingul este cu atat mai interesant, cu cat pe cele doua usi culisabile sunt montate doua oglinzi de mari dimensiuni. Acestea avand rolul de a crea sentimentul de spatiu la interiorul respectivei camere.
Iar in ceea ce priveste compartimentarea de la interiorul dressingului, aceasta este bine gandita atat pentru produsele de mici dimensiuni, cat si pentru cele de mari dimensiuni. Prin aplasarea la interior a caturilor, cat si a locului ideal pentru umerase.
Asa se face ca respectivul corp de mobilier se poate face util in cele mai diverse situatii.
Pentru o buna orientare in ce priveste achizitionarea unui astfel de corp de mobilier, este bine de stiut ca acest dressing Ovidiu are o latime de 183 cm, inaltimea este de 218 cm si o adancime de 61 cm. Dar si o buna compartimentare la interior cu tot ce este necesar pentru o buna amenajare a produselor la interiorul livingului. Fie ca este vorba aici despre produsele de mari dimensiuni cat si cele de dimensiuni ceva mai reduse.
Asa cum se poate observa si din imaginile prezentate aici, respectivul model de dressing Ovidiu are capacitatea de a se integra perfect in respectivul living. Datorita faptului ca acesta este bine sincronizat cu tot ce se afla la interiorul respectivei locatii.
Iar despre pretul de achizitie nici nu mai poate fi vorba. Deoarece acesta este unul destul de accesibil.