Daca sunteti in cautarea unui corp de mobilier de calitate superioara, la un pret relativ scazut si necesar pentru depozitarea diferitelor articole vestimentare de mai multe dimensiuni, noi va asiguram de faptul ca totul este posibil. Asta, doar daca alegeti unul din produsele prezentate prin intermediul acestui site.
Mergand pe acest principiu, incercam sa va prezentam un model de dressing de dimensiuni destul de generoase. Si care sa aiba capacitatera de a se pune bine in valoare in raport cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.
Ceea ce inseamna ca respectivul model de living are o inaltime de 218 cm, latimea este de 180 cm. Iar in ceea ce priveste adancimea, aceasta este si ea destul de generoasa. Si anume 64 cm.
Resprectivul model de dressing este optinut prin combinatia a doua culori de mare valoare. Este vorba aici despre alb si wenge. Doua nuante contrastante, dar care au capacitatea de a se pune bine in valoare una pe cealalta.
Si ca totul sa fie OK, cele doua usi ale dressingului sunt culisabile. Iar pe una dintre usi sunt montate trei oglinzi de mari dimensiuni al carui efect este unul pe masura asteptarilor dumneavoastra. Si anume acela de reflexie si care are rolul de creare a sentimentului de spatiu.
Aspecte care au ca efect major punerea in valoare a acestui corp de mobilier, in raport cu toate celelalte accesorii din imediata invecinatate.