Usile culisabile, spatiul existent la interior, cat si prezenta oglinzilor intr-un numar atat de mare pe partea frontala a acestui corp de mobilier sunt doar cateva dintre avantajele majore ale achizitionarii respectivului Dressing Octav. Prezentat in imaginile atasate aici.
Cum era de asteptat, dressingul este conceput pe baza palului melaminat de calitate superioara, in culoarea wenge.
Nuanta care are capacitatea de a se pune in valoare cu o serie intreaga de alte nuante din imediata apropiere. Daca si numai daca piesele de mobilier aflate in imediata apropiere sunt oarecum concepute in designuri moderne, ba chiar minimaliste.
In aceste conditii respectivul model de dressing Octav ramane in continuare o adevarata solutie de amenajarea a unei camere la interior.
Acest dressing are o inaltime de 216 cm, cu 120 cm latime si 60 cm adancime.
Iar la interior dressingul este bine compartimentat cu caturi atat de necesare pentru articolele vestimentare de diverse dimensiuni, cat si cu un loc ideal pentru produsele de mari dimensiuni. Acesta fiind dotat si cu un loc special pentru umerase.
Astfel incat acest model de dressing se poate transforma imediat intr-o solutie optima de amenajare a unei camere. Fie ca este vorba despre, living, sufragerie, dormitor sau hol.