Conceput din pal melaminat de calitate superioara, acest model de dresing Octav reuseste de fiecare data sa se puna in valoare, in primul rand prin utilitatea lui. Si asta datorita faptului ca, la interior acest corp de mobilier este bine compartimentat cu polite atat de necesare si utile pentru articolele vestimentare. Cat si cu umerase necesare pentru articolole de mari volume.
Dresingul este conceput intr-o culoare deschisa. Si anume stejar sonoma.
Aceasta nuanta fiind una de mare efect deoarece are capacitatea de a se pune in valoare cu toate celelalte nuante aflate in imediata apropiere.
Un alt aspect interesant in ce priveste acest dressing, este legat de cele sase oglinzi de mari dimensiuni care au rolul esential de creare a sentimentului de spatiu.
Dressingul este conceput dupa dimensiuni standard. Si are o inaltime de 216 cm. Cu 120 cm latime si alti 60 cm adancime. Ceea ce inseamna ca respectivul dressing Octav se poate plia foarte usor pe nevoile si necesitatile dumneavoastra, in cele mai diverse conditii.
Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri si sa comandati imediat acest corp de mobilier, dar nu inainte de a face masuratorile exacte in propria incapere.