Atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui model de dressing necesar pentru amenajarea propriei locuinte la interior trebuie sa stiti ca prin intermediul nostru puteti intra in posesia celor mai diferite astfel de corpuri de mobilier.
Tocmai din acest motiv va prezentam aici un interesant model de dressing care se poate incadra chiar si in spatii ceva mai inguste.
Si asta datorita faptului ca acest corp de mobilier are o inaltime de 216 cm, cu 120 cm latime si 60 cm adancime. O buna compartimentare la interior cu locuri necesare pentru depozitarea diferitelor articole vestimentare sau textile.
Si tot aici se afla si un loc ideal pentru amplasarea umeraselor. Atat de necesare ca si suport ideal pentru articolele vestimentare de volume ceva mai mari.
Respectivul dressing este confectionat din pal melaminat de calitate superioara, de culoare wenge.
Are doua usi culisabile si patru oglinzi generoase ca si suprafata de reflexie. Astfel incat sa va fie de mare ajutor in diverse situatii.
Iar in ceea ce priveste pretul de achizitie, modelul de dressing Victor poate fi al dumneavoastra contra unui pret destul de mic, in comparatie cu alte produse similare. Tocmai din acest motiv insistam sa puneti accentul atat pe calitate cat si pe un pret redus.