In marea majoritate a situatiilor, dressingul indiferent de dimensiunile sale se poate face extrem de util in diferite situatii. In ceea ce priveste depozitarea la interior a produselor diverse.
Asa se face ca respectivul dressing este dotat cu spatii necesare pentru amplasarea politelor. Cat si cu un loc principal si necesar pentru amplasarea umeraselor atat de utile pentru articolele vestimentare de volume ceva mai mari.
Respectivul model de dressing este realizat din pal melaminat de culoare stejar sonoma cu doua usi culisabile. Dar si cu oglinzi pe una din respectivele usi.
Datorita dimensiunilor sale, acest dressing Victor se poate incadra perfect chiar si in spatiile ceva mai inguste.
Asa ca, pentru o buna orientare in acest sens, va asiguram de faptul ca dressingul are o inaltime de 216 cm, cu 120 cm latime si 60 cm adancime.
Asa ca, odata ce sunt cunoscute si aceste date tehnice, puteti sti cu exactitate cum si in ce fel acest model de dressing se poate incadra in spatiul de care dispuneti.
Iar, datorita nuantelor sale, respectivul model de dressing se poate sincroniza foarte bine cu restul elementelor de detaliu. Cum ar fi parchetul, tencuiala, covorul, tamplaria sau multe alte elemente de detaliu aflate in imediata apropiere.