Dressingurile sunt acele corpuri de mobilier de mari dimensiuni a caror utilitate este una bine definita. Si anume, pentru depozitarea diferitelor altor produse textile sau vestimentare.
Dressingurile se pot face extrem de utile in diferite spatii interioare precum, livingul, sufrageria, dormitorul. Si de ce nu, dressingul poate fi la fel de util chiar si in hol, acolo unde locul permite existenta unui astfel de accesoriu.
Tocmai din acest motiv dorim sa va prezentam prin intermediul acestor randuri un interesant model de dessing Victor.
Acesta este realizat din pal melaminat de calitate superioara de culoare alb. O nuanta care are capacitatea de a se sincroniza foarte bine cu oricare alte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.
In alta ordine de idei, respectivul dressing Victor are 216 cm inaltime, cu 120 cm latime si 60 cm adancime. Iar in ceea ce priveste compartimentarea la interior a dressingului acesta este utilat cu un spatiu generos pentru montarea umeraselor si care este destinat in specia pentru articolele vestimentare de mari dimensiuni.
Si tot la interiorul dressingului sunt disponibile si spatii ideale pentru depozitarea diferitelor alte produse textile sau vestimentare.
Iar pretul de achizitie al acestui corp de mobilier este unul extrem de accesibil.