Prin intermediul acestui model de pat dublu pentru copii Oana, puteti asigura locul ideal pentru odihna a doua persoane consecutiv.
Si asta, datorita faptului ca respectivul corp de mobilier este conceput astfel incat sa poata asigura un loc de odihna ideal pentru copii, cat sa asigure si diverse alte locuri de depozitare a diferitelor articole textile sau vestimentare. Asa cum se poate distinge si din imaginile atasate aici.
Mobila este confectionata din pal melaminat de calitate comandat in doua culori care se pot asocia foarte bine intre ele. Este vorba aici despre alb si verde. Doua nuante care se adreseaza mai mult pentru amenajarea camerei baietilor.
Din punct de vedere tehnic aceasta mobila este conceputa pentru a fi utila in cazul copiilor de pana la o anumita varsta. Si este definita de anumite dimensiuni.
Lungimea acestui corp de mobilier este de 255 cm. Inaltimea este de 150 cm iar adancimea este de 125 cm.
In ceea ce priveste compartimentarea de la interior, in partea de jos a patului dublu se afla amplasat strategic un loc necesar pentru depozitarea diferitelor articole vestimentare. Un loc care beneficiaza de un volum destul de mare.
Care este completat in mod evident de existenta altor locuri similare, definite prin existenta mai multor sertare ce tin loc de trepte pentru a potea ajunge cu o mai mare usurinta la patul suprapus. Trepte care pot fi excaladate cu mare usurinta de copii.
Tinand cont de toate aceste dimensiuni veti putea sti cu siguranta, cat de bine se va putea incadra aceasta mobila in propria dumneavoastra locuinta.
Iar ca si informatie suplimentara respectivul model de pat dublu pentru copii Oana poate fi achizitionat pentru un pret acceptabil. Si poate fi comandat atat pentru partea dreapta a camerei, cat si pentru stanga.
Astfel incat sa nu exista nici un dubiu in ceea ce priveste buna optimizare a spatiului de la interiorul unei camere.