Spatiul ingust al unei camere de apartament, poate fi bine pus in valoare prin amenajarea respectivului spatiu cu un pat dublu pentru copii Oana. Asa cum se poate distinge si din imaginile atasate aici.
Respectivul accesoriu este conceput din pal melaminat de calitate superioara obtinut in nuantele de alb si roz. Ceea ce ne face sa credem ca acest accesoriu este ideal pentru amenajarea camerei pentru fete.
Acest corp de mobilier are o lungime de 255 cm cu o latime de 150 cm si o adancime de 125 cm.
In aceste conditii, respectivul pat dublu pentru copii Oana se poate face extrem de util pentru odihna a doua persoane concomitent.
Acest model de pat dublu este prevazut in partea de jos cu o lada necesara si utila pentru depozitarea diferitelor articole textile de diverse dimensiuni.
Este bine de mentiounat aici ca accesul la patul suprapus se face prin existenta unor trepte de scara la interiorul carora este amenajat cate un sertar util pentru depozitarea diferitelor articole textile sau de alta natura.
Iar ca si informatie suplimentara, un pat dublu pentru copii Oana poate fi comandat la fel de bine, atat pentru partea dreapta a camerei, cat si pentru partea stanga a acesteia.
Asa ca in situatia in care achizitionati acest model de pat dublu pentru copii Oana, cu siguranta ca va veti afla in avantaj real in ceea ce priveste o buna organizare a lucrurilor la inmteriorul camerei.