Realizat cu mare grija pentru amenajarea camerei pentru baieti, acest model de pat cu birou Vlad poate fi tot ce va puteti dori pentru o buna optimizare a spatiului interior. Si totodata va puteti surprinde in mod placut copilul, cu un corp de mobilier de inalta definitie.
Respectivul accesoriu pentru camera copiilor are o lungime de 242 cm, cu 185 cm inaltime si 122 /50 cm adancime.
Acesta este realizat din pal melaminat de calitate superioara in doua culori pline de lumina. Crem deschis si verde. Ceea ce inseamna ca respectivul corp de mobilier este dedicat in special pentru camera baietilor.
In partea inferioara mobila este compusa pe baza unui birou bine compartimentat atat la interior cat si la exterior, cu un dulap incapator in imediata apropiere si cu un pat pentru odihna in partea superioara, la care accesul se face cu ajutorul unor trepte de scara. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.
In forma prezentata, respectivul corp de mobilier va putea face fata tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare, cat si in ceea ce priveste spatiile de depozitare a diferitelor articole.
Fie ca este vorba despre articolele de papetarie, fie despre articole vestimentare de diferite dimensiuni.
In aceasta situatie, acest model de pat cu birou Vlad este o solutie extrem de atractiva si necesara pentru amenajarea unui astfel de spatiu. Mai ales in situatia in care respectiva mobila poate intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier.
De asemenea, respectiva mobila de dormitor pentru copii poate fi comandata la un pret acceptabil.