Amenajarea unei camere pentru copii cu un model de pat pentru birou Vlad va poate scuti dintr-un foc, de o serie intreaga de alte cheltuieli. Si asta datorita faptului ca toate cele necesare dezvoltarii unei vieti armonioase sunt oferite in mod real de un singur corp de mobilier multifunctional.
Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.
Respectivul corp de mobilier este unul destul de voluminos. Si care din punct de vedere al compartimentarii va poate asigura de tot confortul necesar, intr-o astfel de camera.
Dupa cum se poate observa si din imaginile noastre acest model de pat cu birou Vlad este amplasat chiar la mansarda unei locuinte, acolo unde este amenajata camera pentru copii.
In cazul acestui corp de mobilier, patul este amplasat in partea superioara iar biroul in partea inferioara. Acolo unde se afla si un dulap destul de spatios si care poate fi folosit in diferite scopuri.
Biroul este unul destul de generos si este bine compartimentat pentru amplasarea la interior a calculatorului.
Si pentru ca in cazul acestui corp de mobilier patul este amplasat in partea superioara, aici accesul se face cu ajutorul unor trepte de scara bine gandite.
Acest pat cu birou Vlad, este realizat din pal melaminat in doua culori, crem deschis si roz.
Ceea ce inseamna ca se adreseaza in special pentru amenajarea camerelor pentru fete.
Atat pentru partea stanga, cat si pentru partea dreapta a camerei.
Iar pentru o buna orientare in ceea ce priveste amenajarea unei camere cu un astfel de corp de mobilier trebuie stiut ca lungimea este de 242 cm, cu 185 cm inaltime si 122/50 cm adancime.
In aceasta situatie puteti fi suguri ca ati facut alegerea potrivita pentru casa.