Pentru o buna orientare in ceea ce priveste amenajarea camerei dedicate propriului copil aducem in atentia dumenavoastra un alt model de amenajare a unei astfel de camere, cu cateva corpuri de mobilier elementare sicare sunt bine imbinate intr-o biblioteca de mari dimensiuni. Cu un interesant loc pentru studiu.
Per ansamblu aceasta mobila de tineret este delimitata de anumite dimensiuni standard.
Aceasta are o lungime de 290 cm, cu o inaltime de 200 cm si o adancime de 35/58 cm.
Respectivul corp de mobilier este confectionat din pal melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori de mare efect si contrast. Este vorba aici despre alb si negru.
Defalcat, camera de tineret Bianca este compusa prin imbinarea unui dulap compartimentat special pentru a deservi pentru amplasarea la interior a diferitelor articole textile sau de alta natura.
In imediata apropiere, mai exact lipit de dulap se afla locul pentru sutudiu, sau mai exact biroul cu etajera in partea superioara, dar si celalalt dulap, cu sertare generoase la baza si cu alte corpuri de mobilier in pertea superioara. Astfel incat, per ansamblu respectivul corp de mobilier sa poata contine toate spatiile necesare si utile pentru depozitarea diferitelor articole de papetarie, carti si alte rechizite necesare pentru varsta oricarui copil.
Ceea ce ar trebui sa mai stiti este legat de faptul ca acest corp de mobilier poate fi al dumneavoastra contra unei sume de bani modice.
Toate aceste spatii destinate pentru amplasarea diferitelor produse sunt bine gandite, astfel incat camera pentru tineret sa fie bine optimizata la interior.