Prin intermediul acestui model de dormitor Patrik ramanem in continuare ancorati in seria dormitoarelor destinate pentru amenajarea camerelor de tineret, in special a camereler pentru baieti.
Asa cum este si acest model de dormitor pentru baieti Patrik.

comoda cbCum era de asteptat, respectiva mobila de dormitor este de tip modular si poate fi orientata in functie de preferinte pe oricare parte a camerei, in diferite combinatii si asocieri.
La baza acestei mobile se afla palul melaminat intr-o singura nuanta, dar care este bine conturat prin existenta altor nuante stridente. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

dulap cb Insa, dincolo de acest aspect este bine de stiut ca la baza respectivului model de dormitor se afla cinci corpuri de mobilier principale.
Este vorba aici despre un dulap principal cu doua usi batante, a carui inaltime este de 200 cm, cu 80 cm latime si 52 cm adancime.

pat cbBiroul destinat acestui model de dormitor are 120 cm lungime, cu 79 cm inaltime si 53 cm adancime.
Biroul pentru studiu este bine compartimentat ata la interior cat si la exterior. Iar in partea superioara etajera pentru carti este definita de cei 120 cm lungime, cu 50 cm inaltime si 18 cm adancime.

etajera cb
Acest model de dormitor pentru baieti Patrik este compus si pe baza unei comode a carei inaltime este de 126 cm, cu 90 cm latime si 42 cm adancime.
Pe langa toate aceste componente adaugam aici si patul atat de necesar si util pentru odihna si relaxarea unei singure persoane. Patul are 206 cm lungime. Latimea acestuia este de 86 cm, iar inaltimea are 59 cm.

birou cb
Asa se face ca acest dormitor pentru baieti Patrik se poate incadra cu succes in marea majoritate a camerelor pentru tineret.