Pentru o buna orientare in ceera ce priveste amenajarea unei camere pentru copii aducem in atentia dumneavoastra un dormitor pentru fete Raluca.
Acesta este realizat pe baza palului melaminat in doua nuante contrastante, dar care au capacitatea de a se completa reciproc intr-un ideal ansamblu de piese de mobilier dedicate special pentru amenajarea acestei camere.regal cb Un dormitor pentru fete Raluca este compus pe baza palului melaminat de calitate superioara si este realizat pe baza unei bune imbinari dintre un dulap principal, cu doua usi batante, un birou cu un raft in partea superioara. Dar si cu un alt corp de mobilier de mari dimensiuni cu doua locuri generoase de depozitare la interior.

pat cbAcestea sunt amplasate in partile superioara si inferioara, iar la mijloc se regasesc si alte doua nise destul de generoase ca si spatiu de depozitare.
Un dormitor pentru fete Raluca mai contine si un pat necesar pentru odihna unei singure persoane, dar si o noptira.
Toate aceste piese de mobilier au dimensiuni standard.

dulap dormitor cbIar pentru o buna orientare in acest sens, este bine de stiut faptul ca dulapul principal are o inaltime de 193 cm, cu o latime de 80 cm si adancimea de 50 cm. Biroul are 110 cm lungime cu 76 cm inaltime si 50 cm adancime. Etajera din partea superioara are lungimea de 110 cm, cu 50 cm inaltime si 20 cm adancime.

etajera dormitor cbIar cel de al doilea dulap are o inaltime egala cu 193 cm, latimea este de 50 cm iar adancimea de 40 cm. Si nu trebuie sa uitam aici nici patul si nici noptiera.
Acestea din urma au si ele dimensiuni standard.

noptiera cb
Patul are 205 cm lumngime, cu 94 cm latime si 70 cm inaltime. Iar noptiera este definita de inaltimea de 51cm cu 50 cm latime si 44 cm adancime.

birou cb
In aceasta situatie puteti sti cu siguranta daca si cat de bine se incadreaza acest dormitor pentru fete Raluca, in spatiul de care dispuneti.