Idei de amenajare a unei gradini cu pietris colorat

Pe langa simplul proces de amenajare la interior a unei gradini, aparitia pe piata de profil a diferitelor tipuri de materiale de constructii a avut drept scop finalizarea cu succes a decorarii oricarui spatiu interior si exterior.

Motiv pentru care, de aceasta data ne-am oprit asupra unei anumite forme de pietris.

Cat si asupra unor idei de amenajare a unei gradini cu pietris colorat.

Atata timp cat piata de profil din Romania abunda in pietris de diferite granulatii si nuante. De la cele mai deschise si pana la cele mai inchise la culoare.

In primul si in primul rand amenajarile unor gradini cu pietris colorat se executa in mod normal pe suprafete relativ reduse, ca si perimetru.

Iar atunci cand gradinile per ansamblu sunt relativ mici, una dintre acele idei de amenajare a unei gradini cu pietris colorat ar putea fi o simpla joaca pentru oameni mari.

Si care s-ar putea transforma intr-o adevarata arta.

Motiv pentru care am ales aici doua imagini reprezentative prin intermediul carora va puteti edifica cu privire la ce inseamna cu adevarat amenajarea cu pietris colorat a diferitelor zone de intere.

Asa cum ar putea fi gradinile sau curtile particulare.

Prin prizma acestor imagini reprezentative ne vom da seama foarte usor ca fiecare din zonele de interes este foarte bine marcata.

Fie ca aici este vorba despre zona de gazon, aleile, cat si despre zona de relaxare.

Acolo unde ar putea fi loc si pentru acest tip de aranjament.

Definit, cum era si normal prin existenta unei mese cu scaune, sau a unei canapele cu fotolii, cat si a masutei pentru cafea.

In cele doua situatii prezentate de noi aici este vorba despre marcarea anumitor zone exterioare prin folosirea pietrisului colorat.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile atasate de noi aici.

Iar acest lucru este atat de bine executat, incat veti ramane cu impresia ca aici ar putea fi vorba despre actiunea unui profesionist.

Desi, formele decorurilor realizate cu ajutorul pietrisului colorat raman la latitudine dumneavoastra.

In rest, puteti cauta in liniste o rezolvare pe masura, a tuturor problemelor ce tin de amenajarea propriei curti.

 

Sursa www.Pinterest.com

 

&nbsp