Living pe comanda Pasionatta

Modelul de living pe comanda Pasionatta este realizat din pal melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori pline de lumina si care au capacitatea de a se completa in mod placut una pe cealalta. Cat si de a se imbina la fel de bine si cu cele mai interesante si fiabile materiale si accesorii existente pe piata de profil din Europa.

Asa a rezultat acest model interesant de living pe comanda Pasionatta. O garnitura de mobilier realizata prin combinare a doua corpuri de mobilier de mare caracter.

Este vorba aici despre o biblioteca si un dulap care sunt realizate dupa un design modern, gratie specialistilor in domeniu. Un design conceput astfel incat sa poata permite o buna imbinare si orientare a corpurilor de mobilier, astfel incat acestea sa poata permite o buna optimizare a spatiului disponibil de la interior cat si, sa raspunda in mod pozitiv tuturor solicitarilor venite din partea clientilor nostri.

Biblioteca, acest corp de mobilier de mare importanta pentru living sau sufragerie este conceputa pe baza unui sifonier de dimensiuni obisnuite si care se bucura la interior de o buna compartimentare, atat pentru articolele mici, cat si pentru cele de mari dimensiuni.

In partea de mijloc biblioteca este alcatuita dintr-un loc destul de generos ca si spatiu de depozitare la interior, care are drept scop, un bun suport pentru TV. Cu sertare si o nisa.

In partea superioara, biblioteca este prevazuta cu numeroase nise, cat si cu alte doua locuri de depozitare mult mai inguste, ca si spatiu de depozitare.

Iar in extremitatea dreapta, biblioteca este continuata cu un alt dulap de mari dimensiuni, cu vitrina, dar si cu alte caturi atat de necesare pentru depozitarea diverselor articole textile sau de alta natura.

In ceea ce priveste cel de al doilea corp de mobilier, acesta este compartimentat cu alte locuri si spatii de depozitare a diverselor produse, cat si cu o vitrina de mici dimensiuni, in extrema superioara stanga. Si care are un rol bine definit, din punct de vedere al designului exterior.

In forma prezentata si in conditiile in care albul, ca si nuanta predomina destul de mult, acest living pe comanda Pasionatta este una din solutiile viabile de amenajare a unei case elegante si pline de caracter. Astfel incat mobila poate fi a dumneavoastra la un pret fara concurenta.

 

Living pe comanda Pasionatta 01