Living pe comanda Roxi Wenge 

Daca a venit vremea schimbarilor in ceea ce priveste reamenajarea locuintei, noi incercam sa va prezentam aici un produs modern cu accente clasice.

Care beneficiaza de o calitate superioara a materialelor folosite, cat si de existenta celor mai bune si fiabile sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Ceea ce nu face altceva decat sa simplifice mult manevrabilitatea la exterior a fiecarei componente care intra in alcatuirea sa. Este vorba aici despre un alt model de mobila necesara pentru amenajarea livingului sau a sufrageriei.

Acesta este modelul de living pe comanda Roxi Wenge. Un corp de mobilier de inalta definitie.

Prin intermediul caruia propria dumneavoastra locuinta poate fi exact asa cum va doriti.

Acesta este bine definit de existenta unui generos sifonier cu usi batante, dar si cu o buna compartimentare la interior. Cu doua sertare extrem de generoase situate strategic chiar la baza sifonierului.

In partea din mijloc biblioteca detine doua mari spatii de depozitare cu trei usi chiar in partea superioara. Un interesant si generos loc destinat pentru amplasarea TV-ului , cu trei spatii de depozitare utile si care sunt amplasate la baza acestuia.

Cat si cu alte caturi si sertare care se pot face utile in diferite alte situatii.

Iar in cealalta extrema a bibliotecii, aceasta este prevazuta cu un dulap cu doua spatii generoase cu caturi, cu vitrina si sertar. Astfel incat, per ansamblu, acest model de living pe comanda Roxi Wenge poate reprezenta una dintre cele mai viabile solutii atat de necesare pentru definirea unei locuinte cu caracter.

 

Living pe comanda Roxi Wenge 01