Masa de bucatarie cu blat din sticla  MB-13

Sticla si metalul sunt doua materiale de mare efect care au capacitatea de a se combina perfect in realizare celor mai interesante si fiabile corpuri de mobilier sau accesorii necesare pentru orice casa.

Si tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici o masa de bucatarie cu blat din sticla. Si picioare metalice necesare pentru obtinerea unei bune rezistente.

Pentru obtinerea unui efect mult superior, respectivul model de masa de bucatarie cu blat din sticla reprezinta rezultatul cert al eforturilor venite din partea designerilor de top. Astfel incat blatul principal este realizat din sticla destul de groasa si este fixat de picioarele cilindrice din metal, prin presare la cald.

Efectul superior al acestui produs este dat de transparenta blatului principal, dar si de existenta celui de al doilea blat din sticla. De aceasta data, mult mai subtire si care este realizat din sticla de culoare neagra.

De asemenea nu trebuie sa neglijam nici existenta sistemelor metalice de prindere, care sunt lasate la vedere si care sunt si ele de mare efect.

Pentru ca optimizarea traficului prin respectiva bucatarie sa nu poata fi perturbat, masa de bucatarie cu blat din sticla beneficiaza de un artificiu destul de interesant si anume, rotunjirea zonelor colturoase ale blatului principal din sticla.

Iar in ceea ce priveste rezistenta acestei mese cu blat din sticla, este bine de stiut faptul ca blatul din bsticla este tratat termic astfel incat duritatea lui este crescuta simtitor. Iar problemele de rezistenta, in marea lor parte sunt inlaturate.

De asemenea ar mai fi de amintit si faptul ca pretul de achizitie al unei asemenea mese este direct proportional cu calitatea, dar care nici nu va poate produce mari dureri de cap.

 

Masa bucatarie din sticla WIZ MB-1301