Masuta cu scaune pentru picnic

In cei peste 10 ani de activitate intensa in prelucrarea lemnui, aceasta materie prima cu caracter nobil am fost supuri la o serie intreaga de provocari pe care le-am finalizat cu succes.

Asa am ajuns in situatia de a realiza si astfel de accesorii de mare valoare pentru curte.

Fiind vorba aici despre o masuta cu scaune pentru picnic.

Respectivul complex de corpuri de mobilier format pe baza acestei masute cu scaune este realizat din lemn de rasinoase de diferite grosimi.

Si care poate fi oricand una dintre cele mai interesante solutii de amenajare la exterior a unei zone destinate special pentru picnic.

Si asta nu e tot. Pentru ca un astfel de corp de mobilier poate fi comandat pentru utilarea la interior a unui foisor de gradina. Sau pur si simplu pentru a fi amplasate pe gazonul de iarba de la interiorul curtii.

Acolo unde decorul per ansamblu este unul cu accente rustice.

Si asta, pentru simplul fapt ca masuta cu scaune pentru picnic este realizata din lemn de rasinoase dupa un design rustic.

In ceea ce priveste forma respectivului corp de mobilier per ansamblu, aceasta poate fi modificata in functie de preferinte. Dar si in functie de necesitati.

Cu o suprafata de lucru mult mai mare, dar si cu mai multe scaune, in functie de cat de bine trebuie sa se incadreze masa respectiva in spatiul necesar.

Ceea ce inseamna ca acest corp de mobilier reprezinta doar un bun reper in realizarea proiectelor asemanatoare.

 

 

Sursa www.Pinterest.com