Mobila de camera de zi KOL A21K Craiova

Mobila de camera de zi Craiova reprezinta o alta oportunitate  interesanta de amenajare a unui apartament obisnuit sau a unuia cu dimensiuni ceva mai mari. Si asta datorita faptului ca acest corp de mobilier este unul de dimensiuni standard si care poate fi amplasat in diferite tipuri de locatii, acolo unde se poate face util pe toata perioada anului.

Din punct de vedere tehnic acest corp de mobilier care reprezinta mobila de camera Craiova este realizat pe baza palului melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori calde si care au capacitatea de a se completa reciproc.

Respectivul corp de mobilier este realizat dupa liniile unui design clasic din toate punctele de vedere.

Ceea ce inseamna ca acesta este preferat in special de persoanele trecute de a doua tinerete. Dar care au capacitatea de a aprecia la fel de bine lemnul la justa lui valoare. Fie vorba chiar si despre palul melaminat.

Biblioteca contine un interesant loc destinat pentru TV, cu doua sertare generoase cat si cu alte doua nise la fel de generoase. Iar in partea superioara aceasta este prevazuta si cu doua rafturi de mare valoare.

De o parte si de alta a locului destinat pentru TV se afla un dulap realizat dupa un design destul de complex cu o usa batanta de mari dimensiuni, dar si cu vitrine in partea de sus si de jos a dulapului.

Dar si un alt dulap de dimensiuni ceva mai mici cu doua usi batante dar si cu un loc interesant si care poate fi utilizat ca si spatiu pentru carti.

Altfel spus aceasta mobila de camera de zi Craiova este una de mare efect pentru orice apartament si poate fi comandata intr-o paleta larga de nuante sau culori, la un pret fara concurenta.Mobila de camera de zi KOL A21K Craiova