Mobila camera de zi  KOL MAKAZA

Mobila de camera de zi Makaza reprezinta o alta varianta interesanta de mobilare a unei locuinte, chiar si acolo unde spatiul disponibil este unul ceva mai ingust. Datorita designului extrem de simplu folosit la constructia acestui corp de mobilier. Mobila pentru camera de zi Makaza  este ideala pentru amenajarea unei camere, ascolo unde spatiul disponibil este unul extrem de ingust.

Dincolo de acest aspect, pentru realizarea acestei mobile s-a folosit in mod special palul melaminat sub doua nuante absolut interesante, alb si maron.

La baza, noul produs este resalizat printr-un suport interesant pentru TV, cu doua sertare laterale, cat si alte doua nise suprapuse.

Langa acest corp de mobilier util pentru TV este amplasat discret un alt dulap de dimensiuni medii cu o singura usa batanta.

Iar in partea superioara mobila camera de zi Makaza este inteligent completata prin existenta unui corp de mobilier, suspendat. Si care este prevazut si cu un raft pentru carti.

Aceasta biblioteca este usor distantata de la nivelul parchetului, iar la achizitie trebuie sa stiti faptul ca biblioteca poate fi a dumneavoastra contra unei sume de bani relativ mici.Si poate fi obtinuta intr-o varietate larga de nuante si culori. In functie de preferinte.

Tinand cont de toate aceste aspecte, modelul respectiv de corp de mobilier este unul care poate amenaja o incapere la interior intr-o varietate larga de posibilitati. Si asta, datorita faptului ca fiecare din corpurile de mobilier care intra in componenta acestei garnituri de mobilier sunt independente unul fata de celalat.

Mobila camera de zi KOL MAKAZA