Set mobilier dormitor KOL MIRELA

Pe langa seria corpurilor de mobilier dedicate in mod special pentru amenajarea camerelor pentru copii, firma noastra mai comercializeaza si o serie intreaga de alte garnituri de dormitoare matrimoniale de mare efect pentru orice casa.

Mai ales pentru cele cu pretentii.

Mergand pe acest principiu incercam sa va prezentam aici un interesant model de dormitor cu un pat matrimonial extrem de generos, ca si suprafata de odihna.

Patul este insotit de doua noptiere, are o tablie extrem de interesanta si este distantat de la nivelul solului, astfel incat acesta sa poata beneficia de o buna aerisire.

Respectiva garnitura de mobilier este insotita de un sifonier extrem de generos si care este prevazut la interior cu caturi necesare pentru depozitarea diferitelor articole textile de mici dimensiuni, cat si cu spatii destinate special pentru depozitarea articolelor vestimentare ceva mai voluminoase.

Si asta nu e tot.

Pentru ca garnitura de mobilier pentru dormitor este compusa dintr-o comoda  cu doua usi batante si o nisa destul de generoasa ca si spatiu de depozitare a diverselor articole sau produse.

Asa ca, pentru obtinerea unui bun echilibru in dormitor, palul melaminat este obtinut in doua culori absolut interesante.

Dincolo de acest aspect  este bine de stiut faptul ca acest model de set de dormitor Kol Mirela poate fi al dumneavoastra la un pret relativ mic, doar in culorile propuse de producator.

Cat si la un pret relativ mic.

 

Set mobilier dormitor KOL MIRELA (2)

Set mobilier dormitor KOL MIRELA (3)

Set mobilier dormitor KOL MIRELA (4)

Set mobilier dormitor KOL MIRELA (5)
Set mobilier dormitor KOL MIRELA (6) Set mobilier dormitor KOL MIRELA (1)