Mobila de living KOL GEORGIA

Georgia reprezinta o alta categorie de mobila de living ideala pentru amenajarea propriei locuinte. Cu un produs de mare finete.

Acesta este realizat din pal melaminat de calitate superioara bine imbinat cu cele mai interesante sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Designul folosit este unul destul de simplu, prin intermediul caruia baza bibliotecii este realizata dintr-un corp de mobilier de joasa inaltime. Acolo unde poate fi amplasat si TV-ul.

Acesta este dotat de la un cap la altul, cu sertare de diferite volume si dimensiuni si care pot fi utile si necesare pentru desfasurarera mai multor tipuri de activitati.

Iar in partea superioara, biblioteca este definita de existenta a trei corpuri de mobilier paralele, identice ca si volum, dintre care corpul din mijloc este utilizat ca si vitrina.

Acestea sunt unite intre ele prin existenta a doua rafturi mai lungi si care sunt extrem de utile si necesare pentru realizarea respectivului corp de mobilier.

Un alt detaliu interesant al acestui corp de mobilier este si sistemul de iluminare al vitrinei suspendate.

In forma prezentata, noul corp de mobilier poate fi o alegere extrem de interesanta pentru orice incapere acolo unde designul minimalist primeaza.

Este bine de stiut aici ca acest model de mobila de living Georgia poate fi comandat in orice alta combinatie de culori din cele propuse de producator.

Mobila de living KOL GEORGIA