Mobila de living KOL LORETA

Realizata din pal melaminat  intr-o singura nuanta obtinuta prin imbinarea mai multor culori a caror baza este nuanta de maron, aceasta mobila de living Loreta este rezultatul cert al unui design clasic, cu un aer sobru.

Biblioteca este conceputa pe baza palului melaminat de calitate superioara imbinat cu sisteme de prindere si culisare de ultima generatie care o fac utila, silentioasa si usor de manevrat la interior.

In forma prezentata, noul produs vine sa ne surprinda in mod placut prin existenta in partea stanga a unui dulap de mari dimensiuni, cu o singura usa batanta cat si cu alte patru caturi orientate in plan vertical.

Din punct de vedere tehnic, in cazul acestui produs, locul pentru TV este amplasat in mijlocul bibliotecii si este definit de doua sertare si alte doua nise de dimensiuni ceva mai voluminoase, dar si de existenta a doua rafturi in partea superioara.

Iar in partea dreapta, biblioteca este pusa in valoare de existenta unei vitrine, cu un dulap la baza si usa din sticla tratata termic in partea superioara.

Si tot in extrema dreapta, biblioteca este prevazuta cu doua nise voluminoase la baza, un dulap de mici dimensiuni in partea din mijloc si un raft in partea superioara.

In conditiile date, pentru a putea fi pusa in valoare aceasta mobila de living Loreta trebuie sa intre in contrast cu nuanta celorlalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere , cat si cu parchetul sau dusumeaua.

Datorita designului, cat si a nuantelor folosite acest corp de mobilier se adreseaza in special pentru amenajarea locuintelor in cazul persoanelor trecute de prima tinerete.

Iar in ceea ce priveste pretul de achizitie, acesta este unul relativ mic.

Mobila de living KOL LORETA