Mobila de living KOL VENECIA

Acest model de mobila de living Venecia beneficiaza de un design extrem de interesant, modern, ba chiar unul contemporan prin intermediul caruia acest produs are capacitatea de a se plia pe cerintele si necesitatile clientilor nostri, indiferent de varsta sau de categoria sociala din care acestia fac parte.

Modelul respectiv de biblioteca nu dispune de corpuri de mobilier ale caror volume interioare sa fie extrem de generoase. Dar asta nu o impiedica sa fie una dintre cele mai interesante biblioteci realizate din pal melaminat de calitate superioara. Dar si pe baza celor mai fiabile sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.

Palul melaminat in doua culori contrastante, cat si designul ales determina ca acest corp de mobilier sa fie unul tot mai dorit in ultima perioada. Si asta mai mult de catre consumatorii din randul tinerilor. Cei care iubesc larghetea spatiilor interioare si care nu pun asa de mare accent pe corpurile de mobilier al caror design este unul incarcat, cu multe elemente de detaliu.

In cazul nostru este vorba despre un corp de mobilier realizat dupa un design minimalist, dar caruia nu-i lipseste nimic din cele necesare pentru un astfel de accesoriu. Ideal pentru amenajarea la interior a unui living.

Ar mai fi de subliniat aici ca datorita designului, piesele principale ale acestei biblioteci pot fi orientate in functie de preferinte.

Asadar odata ce ati achizitionat acest model de biblioteca, nu va veti putea plictisi niciodata, datorita posibilitatilor variate de orientare in spatiu a principalelor corpuri de mobilier care intra in alcatuirea acestui produs fiabil.

Este vorba aici de un corp de mobilier de joasa inaltime care poate deservi ca si loc necesar pentru amplasare TV-ului. Un dulap de dimensiuni obisnuite, cu usa batanta si cinci caturi distribuite in plan vertical.

Dar si alte doua corpuri de mobilier suspendate si paralele. Dintre care unul poate fi folosit ca si vitrina.

Iar in partea superioara a bbliotecii sunt amplasate doua rafturi extrem de utile.

Si a caror utilitate poate fi una extrem de variata.

Mobila de living KOL VENECIA