Mobila de sufragerie KOL ASIA

In cazul nostru Asia reprezinta o mobila de sufragerie, de dimensiuni medii realizata din pal melaminat de calitate superioara. Un corp de mobilier compact si care are capacitatea de a optimiza extrem de bine spatiul disponibil din locuinta dumneavoastra. Ceea ce inseamna ca acesta poate fi o sulutie ideala de amenajare, fie ca este vorba despre un living generos ca si spatiu util, fie ca este vorba despre un apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Ca si la celelalte corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea livingurilor si care sunt oferite de firma noastra si acesta are la baza cele mai bune si mai interesante materii prime.

Este vorba aici despre palul melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori, sticla, cat si cele mai bune si fiabile sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Toate acestea sunt combinate prin stradania designerilor intr-un interesant accesoriu necesar pentru amenajarea unei case sau chiar a unui apartament de dimensiuni obisnuite.

Si asta, datorita faptului ca noul produs este unul de dimensiuni medii.

Acesta contine un dulap generos cu doua usi batante si trei sertare, un interesant loc necesar pentru TV dotat cu doua spatii generoase cu usite batante, cat si cu un sertar si doua nise la fel de generoase ca si volum.

Locul pentru TV este atat de generos incat acesta este si un bun suport pentru vitrina cu caturi si usa din sticla.

Iar in partea superioara, aceasta mobila de sufragerie Asia este dotata cu o nisa eleganta cat si cu doua suporturi pentru carti.

Tinand cont de faptul ca acest corp de mobilier beneficiaza de costuri de achizitie destul de reduse noi va asiguram ca aceasta mobila de sufragerie Asia reprezinta una dintre cele mai interesante solutii de amenajare, la interior a unui apartament, indiferent de dimensiunile acestuia.

Si bineinteles, la un pret acceptabil.

Mobila de sufragerie KOL ASIA