Mobila de sufragerie KOL V5K Laura

Laura este acea mobila de sufragerie, eleganta si care prin design culoare, cat si prin natura materialelor din care aceasta este realizata are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura in ce priveste confortul interioar, cat si optimizarea locului disponibil.

Acest produs este unul extrem de interesant prin faptul ca palul melaminat este combinat in doua culori contrastante si pline de efect, alb si wenge. Si pentru ca nuanta de alb predomina la interiorul bibliotecii, aceasta nu face altceva decat sa creeze aspectul de spatiere si volum.

In alta ordine de idei aceasta mobila de sufragerie Laura este compartimentata la interior cu toate categoriile de spatii necesare, cu dulap, sertare, loc pentru TV, nise si caturi.

Toate acestea fiind imbinate intr-un ideal corp de mobilier necesar pentru amenajarea la interior chiar si a unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse. Si asta datorita faptului ca respectivul corp de mobilier este unul al carui volum nu poate crea dificultati la amplasare.

Biblioteca este bine pusa in valoare de suportul pentru TV cu patru nise destul de voluminoase ca si spatiu de depozitare. Iar in partea superioara, biblioteca este dotata cu trei nise identice ca si volum, si care se fac extrem de utile.

In partea stanga produsul nostru este pus in valoare de un dulap cu usa batanta, cat si cu alte doua nise extrem de voluminoase la interior. Si care au capacitatea de a se face utile in cele mai diverse situatii. Iar in lateralul acestui corp de mobilier sunt amplasate alte trei rafturi elegante si fiabile.

Iar in partea dreapta, biblioteca se face utila prin existenta unui corp de mobilier de dimensiuni destul de generoase, cu doua locuri de depozitare la interior, cu usi batante, dar si cu o nisa extrem de voluminoasa amplasata chiar la mijlocul acestuia.

Si care are capacitatea de a iesi in evidenta prin natura nuantei de alb.

Per ansamblu, acest produs, si anume mobila de sufragerie Laura este unul modern din toate punctele de vedere. Este de calitate superioara, are dimensiuni medii si beneficiaza de un pret relativ mic.

Iar pentru o buna protectie, acesta este usor distantat de la nivelul parchetului.

In consecinta, acest produs din pal melaminat este unul de mare efect pentru orice apartamen sau locuinta.

Mobila pentru sufragerie KOL ANKONA