Mobila pentru camera de zi KOL O18K Arges

Nevoia de nou combinata cu gradul ridicat de utilitate al produselor de mobilier comercializate de firma noastra ne-a determinat sa venim spre intampinarea clientilor de toate varstele si din toate categoriile sociale cu un nou produs a carui urilitate este una pe masura asteptarilor.

Si asta nu intamplator, ci gratie designerilor de top. Cei care au ales sa foloseasca pentru realizarea acestui corp de mobilier palul melaminat. In doua culori absolut superbe, contrastante si de mare efect pentru orice incapere.

Asa a luat nastere acest model de mobila pentru camera de zi Arges. Un corp de mobilier care contine tot ce trebuie pentru un astfel de produs de mare efect.

La baza, locul destinat pentru TV este compus dintr-un dulap de joasa inaltime, cu doua sertare generoase, dar si cu alte doua nise pe masura.

Iar de o parte si de alta a acestui corp principal se afla doua dulapuri de forme si marimi diferite, cu nise, raturi si alte spatii la fel de diferite si destul de voluminoase. Acestea sunt destinate pentru depozitarea articolelor textile, de papetarie sau de alta natura. Asa cum se poate concluziona chiar din imaginile atasate aici.

Tocmai din acest punct de vedere incercam sa va prezentam un corp de mobilier bine realizat datorita palului melaminat in doua culori de mare efect, cat si a sistemelor de prindere si culisante existente pe piata de profil din Europa.

In consecinta, daca doriti un astfel de corp de mobilier necesar pentru amenajarea propriei locuinte, noi va asiguram de toata increderea ca acest produs este unul de calitate superioara si care poate fi al dumneavoastra la un pret relativ mic.

In orice combinatie de culori din cele propuse de producator.

 

Mobila pentru camera de zi KOL O18K Arges