Mobila pentru camera de zi KOL VESNA

Indiferent la care dintre spatiile unei locuinte facem referire, existenta corpurilor de mobilier, indiferent de marimea lor este una primordiala. In asigurarea unui anumit grad de confort si optimizare a locului disponibil de la interiorul fiecarei camere.

Iar cand vine vorba despre living sau sufragerie, tot noi venim si cu solutia ideala.

In acest sens incercam sa va prezentam aici o varianta optima necesara pentru amenajarea unui living sau a unei sufragerii sau a oricarui alt spatiu din locuinta dumneavoastra.

Este vorba aici despre o mobila pentru camera de zi, Vesna.

Un corp de mobilier de mare efect pentru orice casa. Mai ales atunci cand acesta reuseste sa raspunda pozitiv oricarei solicitari in materie de aranjare si depozitare a diferitelor obiecte sau produse. Dar si din punct de vedere al optimizarii spatiului disponibil de la interiorul fiecarei locatii.

La baza constructiei acestui corp de mobilier se afla palul melaminat obtinut in doua culori. Si care este imbinat cu cele mai interesante si rezistente sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.

Din punct de vedere al designului, acest corp de mobilier este compartimentat, atat la exterior cat si la interior cu tot ce este necesar pentru un astfel de accesoriu.

Biblioteca  este realizata pe baza unui dulap cu caturi, extrem de generoasa ca si spatiu interior, cu doua usi batante. O vitrina cu dulap la baza si cu un interersant loc necesar pentru TV.

Acesta din urma este dotat cu doua sertare discrete dar si cu patru nise destul de voluminoase si utile.

Iar spre partea superioara biblioteca este prevazuta cu doua nise distribuite in plan vertical, cat si cu un interesant raft pentru carti care are capacitatea si de a uni cele doua corpuri de mari dimensiuni, vitrina si dulapul.

In alta ordine de idei trebuie stiut faptul ca acest corp de mobilier poate fi comandat intr-o varietate larga de culori din cele propuse de producator.  Dar si la un pret relativ mic.

 

Mobila pentru camera de zi KOL VESNA