Mobila pentru living KOL O19K Brasov

Diversitatea formelor, cat si a materialelor folosite pentru a da o forma si o functionalitate la standarde inalte acestui corp de mobila pentru living Brasov nu face altceva decat sa creeze o atmosfera de basm. La interiorul oricarui apartament sau a oricarei locatii, acolo unde confortul si atmosfera calda sunt doua aspecte definitorii si de mare efect.

Palul melaminat folosit pentru realizarea acestui corp de mobilier este obtinut intr-o nuanta interesanta extrem de luminoasa si care este completata pe alocuri cu cateva nuante de negru care vin sa dea un efect interesant acestui corp de mobila pentru living Brasov.

Un produs foarte interesant, usor distantat de la nivelul solului, astfel incat aerul sa poata circula iar mucegaiul sa fie impiedicat sa apara.

Dincolo de acest aspect, mobilierul este impartit la exterior si compartimentat la interior astfel incat acesta sa poata raspunde tuturor solicitarilor venite din partea clientilor nostri.

Din acest punct de vedere, al designului, aceasta mobila pentru living Brasov este compusa pe baza unui dulap de mari dimensiuni, cu patru usi dintre care doua sunt ceva mai mari. Cu un loc generos ca si spatiu si care este necesar pentru amplasarea TV-ului. Dar si un dulap de dimensiuni medii necesar pentru depozitarea diferitelor produse de diverse dimensiuni.

Si asta nu e tot, pentru ca in partea superioara corpul de mobilier prezentat aici este amenajat cu un raft interesant si foarte util pentru carti sau alte obiecte sau produse.

De asemenea, ar mai fi de spus ca alte trei locuri de depozitare extrem de voluminoase se gasesc chiar in corpul principal necesar pentru TV.

Acest model de biblioteca pentru living sau sufragerie poate fi comandat intr-o paleta larga de culori, in functie de preferinte.

Si la un pret relativ mic.

Mobila pentru living KOL O19K Brasov