Mobila pentru sufragerie KOL A2K Constanta

Palul melaminat de calitate superioara obtinut in diferite nuante si texturi contrastante fac din acest corp de mobilier unul extrem de interesant si necesar chiar si pentru mobilarea unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Asa cum este si aceasta mobila pentru sufragerie Constanta. Un corp de mobilier modern prin natura materialelor folosite, dar care este dominat de anumite accente clasice. Si asta, datorita designului care sta la baza acestui produs.

Ca si concept, o mobila pentru sufragerie Constanta se bazeaza pe locul generos si necesar pentru amplasarea  TV – ului, cu un sertar si doua nise generoase ca si spatiu.

Moblia pentru sufragerie Constanta este bine pusa in valoare si de dulapul cu doua usi batante, de mari dimensiuni, cat si de vitrina amplasata strategic in partea stanga a mobilei.

Cele doua corpuri de mari dimensiuni sunt unite intre ele de un raft pentru carti amplasat strategic in partea superioara a noului produs. Ceea ce face ca acest corp de mobilier, in forma lui finala sa poata fi unul de mare interes pentru orice locuinta cu tendinte.

Din punct de vedere cromatic, pentru realizarea acestui produs designerii au pus accentul la interior pe palul melaminat de culoare maron. Si numai fatada mobilierului este realizata pe baza palului melaminar de culoare alb. Ceea ce nu face altceva decat sa creeze un efect extrem de interesant pentru orice casa.

Iar in cazul in care cromatica prezentata aici nu este pe masura astepatarilor dumneavoastra, atunci este bine de stiut ca aceasta mobila pentru sufragerie Constanta poate fi comandata intr-o alta combinatie de nuante sau culori din cele preferate.

Mobila pentru sufragerie KOL A2K Constanta