Mobila pentru sufragerie KOL ANKONA

Mobila pentru sufragerie Ancona este una dintre cele mai solicitate piese de mobilier din cele detinute de firma noastra. Si care sunt necesare pentru amenajarea livingurilor, a sufrageriilor sau a altor spatii de real succes, pentru orice locatie.

Cum era de asteptat, acest corp de mobilier de mare efect pentru casa este realizat pe baza palului melaminat obtinut in doua culori de mare efect, alb si negru, la un pret fara concurenta.

Noul produs este obtinut prin combinarea celor mai interesante spatii de depozitare intr-un corp de mobilier de mare efect pentru orice living sau sufragerie.

Cele doua non culori alb si negru, au avantajul de a se completa perfect cu oricare alta nuanta, fie ca este vorba de culoarea parchetului, a canapelei sau a coltarului aflat in imediata apropiere. Si coroborat cu pretul de achizitie foarte mic, face ca acest corp de mobilier sa fie unul de reral succes.

Probabil de aici rezulta si epuizarea rapida a stocurilor existente la acest produs ieftin si de calitate superioara.

Din punct de vedere tehnic, modelul de mobila pentru sufragerie Ankona este format dintr-un corp de mobilier de joasa inaltime cu trei sertare destul de generoase ca si spatiu de depozitare a diverselor obiecte.

Dar si un alt corp de mobilier suspendat formst dintr-un dulap cu trei usi si o vitrina putin mai mica.

Respectivul produs este realizat in sub forma literei L si poate fi folosit in diferite scopuri.

Iar deasupra locului destinat pentru amplasarea TV-ului este montat strategic un raft necesar pentru carti sau alte obiecte.

Spre deosebire de multe alte produse similare, acest model de raft este dotat si cu o protectie pentru obiectele sau produsele expuse.

Si asta nu intamplator, ci pentru a asigura o protectie minima in caz de accident.

Cu alte cuvinte puneti accentul pe acest corp de mobilier si confortul dumneavoastra va fi unul mult sporit. La un pret fara concurenta.

 

Mobila pentru sufragerie KOL ANKONA