Mobila Salon KOL GENUA

Acest corp de mobila salon Genua este conceput pe baza palului melaminat obtinut in doua culori care prin combinare dau un efect de lumina si caldura.

Designul folosit pentru realizarea acestui produs este unul destul de interesant si are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre un ansamblu de spatii utile pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Asa cum este si aceasta mobila salon Genua. Un ansamblu de sertarer si nise extrem de spatioase.

Cu rafturi din sticla si un suport principal pentru TV. Dar si cu un alt raft destul de generos pentru carti. Dar care este amplasat in partea superioara a acestui ansamblu bine definit.

Dupa cum spuneam, la baza acestui corp de mobilier se afla palul melaminat imbinat cu cele mai bune si fiabile sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Astfel incat accesul la interiorul acestui corp de mobilier sa se poata face cat mai silentios si cat mai rapid.

Respectivul corp de mobilier este unul de real succes, mai ales in situatia in care la baza lui se afla cele mai bune materiale existente pe piata de profil.

Asa ca nu trebuie sa mai stati pe ganduri si sa actionati dupa propriile principii si dorinte. In aceste conditii mobila Salon Genua poate fi a dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, in diferite nuante si culori, in functie de preferinte.

Mobila Salon KOL GENUA