Mobila Sufragerie KOL IVA

Realizata dupa unele dimensiuni medii, aceasta mobila pentru sufragerie Iva reuseste in mod evident sa puna in valoare orice spatiu, fie ca este vorba despre o casa cu tendinte sau un apartament obisnuit, de dimensuni ceva mai reduse.

Pentru obtinerea efectului scontat, designerii de top au ales pentru realizarea acestui produs palul melaminat in doua nuante aflate in contrast, dar care prin combinatie, acestea reusesc sa se puna in valoare in mod reciproc.

Respectivul corp de mobilier iese in evidenta prin vitrina cu o nisa extrem de voluminosa sprijinita si bine echilibrata pe suportul principat pentru TV. Dar care, la randul lui este bine evidentiat de doua sertare generoase si alte doua nise distribuite in plan vertical.

Tot acest ansamblu se continua cu un alt dulap de dimensiuni medii, cu sertar, care se face si el destul de util in completarea designului acestui corp de mobilier pentru living sau sufragerie.

Iar in partea superioara, designul per ansamblu este bine echilibrat si de existenta unui raft pentru carti, a carui pozitie poate fi modificata in functie de preferinte.

De asemenea, este bine de stiut faptul ca aceasta mobila pentru sufragerie Iva poate fi comandata in diverse nuante si culori in functie de preferinte. Si in cel mai scurt timp posibil.

Si asta datorita faptului ca mobila este livrata din stoc.

Mobila Sufragerie KOL IVA