Mobila sufragerie KOL MAKAO

Acest model de mobila de sufragerie kol Makao reprezinta o interesanta idee de amenajare a unui living sau a unei sufragerii. Cu un interesant corp de mobilier realizat din pal melaminat de calitate superioara, de culoare deschisa si plina de lumina.

Pentru realizarea acestei biblioteci s-a folosit in mare parte palul merlaminat de calitate superioara de culoare alb. Care are rolul esential de a scoate in valoare orice element de detaliu al acestui interesant corp de mobilier.

Din punct de vedere al designului respectivul corp de mobilier beneficiaza de confortul unui elegant spatiu pentru TV, cu doua nise generoase dar si cu un dulap cu sertar, la fel de generos.

In partile laterale ale acestui interesant corp de mobilier se afla un dulap until, cu patru usi si o nisa destul de generoasa ca si spatiu. Si al carei loc de amplasare a fost bine gandit de designeri.

Iar in partea cealalta a bibliotecii se face utila o vitrina extrem de interesanta, cu sertar si nisa. Realizata in totalitate pe baza palului de culoare alb.

Cele doua corpuri de dimensiuni mai mari sunt unite intre ele in partea superioara printr-un raft de mare valoare si care se poate face extrem de util pentru carti sau alte obiecte, in functie de preferinte.

Per ansamblu, aceasta mobila pentru sufragerie este una de mare valoare pentru orice casa. Mai ales in situatia in care nuantele care stau la baza acestui produs sunt pline de lumina si in acelasi timp sunt de mare efect.

Cu alte cuvinte nu mai pierdeti timpul, inutil prin magazinele de profil si comandati de la firma noastra tot ce va pofteste inima in materie de corpuri de mobilier de calitate superioara. La preturi fara concurenta.

Mobila sufragerie KOL MAKAO