Mobila sufragerie KOL VIENA

Clasica si extrem de fiabila, aceasta mobila de sufragerie Viena are capacitatea de a fi de mare folos atunci cand vine vorba despre amenajarea unui spatiu acolo unde ordinea si eleganta sunt doua atribute definitorii.

Datorita designului sau clasic si plin de elemente de detaliu, acest corp de mobilier se adreseaza in special persoanelor trecute de prima tinerete.

In alta ordine de idei, mobila de sufragerie Viena este realizata din pal melaminat de calitate combinat cu cele mai noi sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Biblioteca este confectionata, pe baza unui dulap extrem de complex cu nise si sertare orientate in plan vertical.

Aceasta contine chiar si o vitrina cu caturi, dar si un suport pentru TV, cu nise. Si un interesant raft in partea superioara. Ambele componente unesc in mod elegant cele doua corpuri de mari dimensiuni, dulapul si vitrina.

Per ansamblu, acest corp de mobilier este unul care are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura, la un pret fara concurenta.

Si asta nu este o poveste, ci o certitudine! Datorita faptului ca firma noastra este unicul distribuitor al acestor produse pe piata de mobilier din Romania.

Iar daca dumneavoastra doriti un astfel de corp de mobilier necesar pentru amenajarea propriei casa trebuie sa stiti faptul ca mobila de sufragerie Viena poate fi comandata in diferite nuante sau culori in functie de preferinte.

Dar si in functie de cat de bine se poate sincroniza aceasta cu restul corpurilor de mibilier din respectiva incapere.

 

 

 

Mobila sufragerie KOL VIENA