Mobila living moderna Lotus Corsico

Mobila pentru living moderna Lotus Corsico prezentata aici este practic o posibila varianta de amenajare a unei sufragerii. Acolo unde aceasta are capacitatea de a intra intr-un bun dialog cu celelalte corpuri de mobilier de la nivelul sufrageriei sau a respectivului loc de amplasare.

Aceasta este realizata din pal melaminat de calitate superioara intr-o singura nuanta, dupa un design si o simetrie bine definite. Si anume, un loc interesant pentru TV, cu sertare si nise in partea de jos, dar si cu dulapuri, vitrine si nise in partea superioara. Acestea fiind distribuite dupa o simetrie bine definita si care contribuie destul de bine la realizarea per ansamblu a acestei biblioteci.

Si asta nu e tot. Pentru ca, in forma prezentata biblioteca este compusa in partile laterale de un sifonier si un dulap. Ambele fiind extrem de utile si beneficiaza la interior de o buna compartimentare a spatiilor disponibile.

In forma prezentata respectiva mobila de living moderna Lotus Corsico poate fi una dintre cele mai interesante oportunitati de amenajare a interioarelor, daca si numai daca, aceasta are capacitatea de a intra intr-o buna relationare cu tot ce se regaseste in imediata sa apropiere.

Modelul respectiv de biblioteca beneficiaza de o buna compartimentare, atat la interior cat si la exterior, astfel incat functionalitatea sa este mult imbunatatita.

Si asta gratie palului melaminat de calitate superioara cat si a sistemelor de prindere si culisare existente la ora actuala pe piate de mobilier din Europa.

Aceasta mobila living moderna Lotus Corsico este realizata din pal melaminat de calitate superioara, de culoare maron.

Insa, daca acest lucru nu este pe masura asteptarilor dumneavoastra, atunci este bine de retinut ca biblioteca poate fi comandata chiar si intr-o alta nuanta, in functie de disponibilitatile producatorului.

Iar in ceea ce priveste pretul de achizitie, trebuie sa stiti ca acesta este unul accesibil, in raport cu calitatea superioara a intregului produs.

 

 

 

 

Mobila living moderna Lotus Corsico 01